Complete elektrische installaties

Als expert in elektriciteit van A tot Z, zijn wij de geknipte partner voor innovatieve totaalconcepten. Een complete elektrische installatie bestaat voor ons uit een slimme combinatie van domotica, beveiliging, databekabeling en airco. Alarm uit en lichten aan wanneer de eerste werknemer ’s ochtends de poorten opent? Wij zorgen dat het volautomatisch gebeurt.

Services

Slimme gebouwen

Met zo’n allesomvattend systeem tillen we de functionaliteit van elk project naar een hoger niveau. Het gebouw past zich immers bijna onmerkbaar aan het leven binnenin aan. Het resultaat biedt dan ook veel meer dan de som van alle onderdelen. Een complete installatie verhoogt het comfort en de veiligheid van de gebruikers, maar werkt bovendien energie- en kostenbesparend.

Slimme gebouwen

Onzichtbaar, maar prominent aanwezig

Een goede elektrische installatie is onzichtbaar. Ons team hanteert dat principe gedurende de complete realisatie. De gedetailleerde voorbereiding laat niets aan het toeval over, een efficiënte uitvoering en een ambitieuze afwerkingsgraad zijn ons handelsmerk. We laten nooit sporen achter, wel een heel erg slim gebouw.

Zicht op verdeelbord

Ook na de afwerking blijven we 24/24 beschikbaar indien er zich problemen of storingen voordoen.

Contacteer ons