Innovatief familiebedrijf

Waar vader Verstuyft in 1974 als elektricien begon met een geïmproviseerd magazijn in de kelder van het ouderlijk huis, focussen Davy en Gunnar zich vandaag op grote totaalprojecten. Een kantoor, magazijn of stationsgebouw is hun blanco canvas voor een compleet elektrisch systeem waarbij alles naadloos in elkaar overvloeit.

werkmannen

Electriciteit 2.0

Of we nu zelf de studie uitvoeren of aangeleverde plannen uitwerken, we gaan voluit voor slimme totaalsystemen die gebouwen tot leven wekken. Verlichting, beveiliging, domotica … alle componenten worden perfect op elkaar afgestemd en gaan mee op het ritme van de gebruikers. Ons oog voor detail en de uiterst nette afwerking maken de cirkel rond.

Die kwalitatieve totaalaanpak reikt trouwens verder dan de precieze afwerking van een project. Wanneer er toch een probleem of storing opduikt, kan je rekenen op onze 24/24-service voor een snelle oplossing!

Ipad met domoticasturing

Excellent team

Niet alleen onze systemen werken naadloos samen, ook onze vakmensen blinken uit in teamwerk. In een 5-tal vaste duo’s streven ze elke dag naar de perfecte installaties. Voor hele grote projecten werken we samen met nauwkeurig geselecteerde onderaannemers. Dat is onze garantie op de beste kwaliteit!

Team NV Verstuyft - Lanssens